Beveiligd thuiswerk I Juridische sector I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Beveiligd thuiswerken

Je werkt in de juridische of een andere sector waar beveiligde data essentieel is. Kan je dan ook van thuis werken? Natuurlijk wel.

 

De meest beveiligde remote verbinding leggen we met de Watchguard VPN Firebox. Je krijgt toegang tot het bedrijfsnetwerk vanop afstand, terwijl de Watchguard waakhonden jouw data bewaken.

 

KAN DIT OOK VOOR MIJN BEDRIJF?

>> Download ons e-book

>> Registreer voor de webinar

Beveiligd thuiswerk

download dossier

"THUISWERK IN DE JURIDISCHE SECTOR"

8 TIPS + CHECKLIST 

Werknemers en zelfstandigen in de juridische sector hebben te maken met heel wat verschillende soorten digitaal bewijsmateriaal. Je moet de balans vinden tussen het veiligstellen van digitaal bewijsmateriaal en het tóch toegankelijk maken voor mensen die van thuis werken of voor andere endpoints binnen en buiten de kantoormuren.

Webinar 'on demand'

"SECURITY PREDICTIONS IN 2021"

Tijdens deze webinar toont Corey Nachreiner van Watchguard waar je moet op letten in 2021 en de beste manieren om jouw data te beschermen op afstand.

 

  • Opvallende beveiligingstrends die grote impact zullen hebben
  • Belangrijke bedreigingen en implicaties
  • Geavanceerde cyberaanvallen en hun gevolgen

U wordt doorgestuurd naar de webpagina van Watchguard. Klik er op 'View Now'.

Gratis Dark Web Scan

Waarom een ​​Dark Web Scan uitvoeren?

Hackers verkopen gestolen wachtwoorden vaak op de zwarte markt, waardoor de veiligheid van uw medewerkers en uw bedrijf in gevaar komt. Uw IT-team moet weten of de inloggegevens van uw bedrijf zijn blootgelegd tijdens eerdere hacks.

 

Hoe?

Na uw registratie, kunt u de domeinnaam van uw bedrijf ingeven om zo te weten te komen of er momenteel bedrijfsdata of logins beschikbaar zijn op het Dark Net. Dit geeft u meteen inzicht in waar u uw beveiliging moet opkrikken.

Fletchers Solicitors getuigt

HET PROBLEEM

"Thuiswerk is inderdaad globaal reeds ingeburgerd in heel wat bedrijven, maar in de juridische sector is het toch wel even twee of driemaal nadenken hierover. Wij werken met data die tot op het bot beveiligd moet zijn en blijven. We kunnen ons absoluut geen datalek veroorloven. Daarom was mobiel werken geen vanzelfsprekendheid."

 

DE OPLOSSING

"Maar het is met de 'Watchguard VPN FireBox' die onze partner aanbood, dat we toch die stap konden zetten. Ze konden ons duidelijk laten zien wat en hoe alles beveiligd zou worden, op élke locatie."

 

EN NU?

"Nu werken wij dus afwisselend op kantoor als thuis en worden we ondersteund met het onderhoud en monitoring van onze data. We zijn echt een hele stap vooruitgegaan en zijn heel tevreden."

Thuiswerken in de juridische sector

Zelfs met ultra secure data kan u met een gerust hart thuiswerken. We bezorgen u graag een vrijblijvend voorstel.