Beveiligd thuiswerk I Juridische sector I Alfa Solutions

IT voor Business / webshop particulieren

Beveiligd thuiswerken

U werkt in de juridische of een andere sector waar beveiligde data essentieel is. Kunt u dan ook van thuis werken? Natuurlijk wel.

 

De meest beveiligde remote verbinding leggen we met de Watchguard VPN Firebox. U krijgt toegang tot het bedrijfsnetwerk vanop afstand, terwijl de Watchguard waakhonden uw data bewaken.

 

KAN DIT OOK VOOR MIJN BEDRIJF?

>> Download ons e-book

>> Registreer voor een webinar

Beveiligd thuiswerk

download dossier

"ULTRA BEVEILIGD THUISWERKEN, OOK IN DE JURIDISCHE SECTOR"

De Watchguard VPN FireBox biedt werknemers de mogelijkheid om van thuis een uiterst beveiligde verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk.

Registreer voor webinar

"ULTRA BEVEILIGD THUISWERKEN, OOK IN DE JURIDISCHE SECTOR"

Tijdens deze webinar tonen we u op een praktische manier hoe we uw werkplek mobiel kunnen maken zonder aan veiligheid in te boeten.

Gratis Dark Web Scan

Waarom een ​​Dark Web Scan uitvoeren?

Hackers verkopen gestolen wachtwoorden vaak op de zwarte markt, waardoor de veiligheid van uw medewerkers en uw bedrijf in gevaar komt. Uw IT-team moet weten of de inloggegevens van uw bedrijf zijn blootgelegd tijdens eerdere hacks. Bewustzijn biedt de mogelijkheid om de juiste beveiliging te identificeren die u nodig hebt om identiteiten en applicaties te beschermen.

Advocatenkantoor X getuigt

HET PROBLEEM

"Thuiswerk is inderdaad globaal reeds ingeburgerd in heel wat bedrijven, maar in de juridische sector is het toch wel even twee of driemaal nadenken hierover. Wij werken met data die tot op het bot beveiligd moet zijn en blijven. We kunnen ons absoluut geen datalek veroorloven. Daarom was mobiel werken geen vanzelfsprekendheid."

 

DE OPLOSSING

"Maar het is met de 'Watchguard VPN FireBox' die onze partner Alfa Solutions aanbood, dat we toch die stap konden zetten. Ze konden ons duidelijk laten zien wat en hoe alles beveiligd zou worden, op élke locatie."

 

EN NU?

"Nu werken wij dus afwisselend op kantoor als thuis en Alfa Solutions ondersteunt ons nog steeds met het onderhoud en de waakzaamheid van onze data. We zijn echt een hele stap vooruitgegaan en zijn heel tevreden."

Thuiswerken in de juridische sector

Zelfs met ultra secure data kan u met een gerust hart thuiswerken. We bezorgen u graag een vrijblijvend voorstel.