19/01 : EsseveeVlagt #2 - Breng uw vlag mee !

IT voor Business / webshop particulieren

EsseveeVlagt editie 2

19/01/2019 20:30

Regenboogstadion

In het voorjaar van 2018 lanceerde Alfa solutions een grootse vlaggenactie in het Regenboogstadion. Onder de noemer #EsseveeVlagt vulde de Waregemse IT-firma de tribunes met maar liefst 500 grote supportersvlaggen! De spannende derby Zulte Waregem - KV Oostende werd daardoor kleurig toegejuigd. Een levendige & sfeervolle actie die dit jaar herhaald wordt op 19 januari tijdens de match Essevee – Royal Antwerp FC !

 

Wie erbij was, herinnert zich vast nog de zee van wapperende rood-groene vlaggen tegen de achtergrond van de sfeertribune. Zelfs nu kan je de resultaten ervan nog bewonderen tijdens andere wedstrijden in het stadion. “De vlaggen worden met hulp van de sfeergroep en de Supportersfederatie telkens opgehaald en terug verdeeld zodat ze de tribunes kunnen blijven sieren.”

 

“We halen er nog meer vlaggen bij!”

Na het succes van vorig jaar, wordt er met plezier een vervolg aan gebreid. Noteer alvast zaterdag 19 januari in de agenda, want de supporters krijgen dan extra krachtvoer met nog maar eens 500 nieuwe supportersvlaggen aangeboden door Alfa solutions.

 

“Neem ook je eigen vlag mee! Hoe meer vlaggen er zijn, hoe liever!”

 

[Heb je de oproep van Mikael Soisalo en Urho Nissilä al gezien? Ze willen zoveel mogelijk supporters met vlaggen zien wapperen! Bekijk het hier.]

 

Kom dus met z’n allen naar de match SV Zulte Waregem – Royal Antwerp FC en vlag mee! Vergeet ook je eigen vlag niet! Want hoe meer vlaggen er zijn, hoe liever!

 

WIN een diner (2p) met zicht op het voetbalveld

Daarnaast pakt Alfa solutions uit met een leuke Facebook WINactie. Als trouwe Essevee supporter kan je je profielfoto pimpen met een #EsseveeVlagt-kader. Bezorg hen die aangepaste profielfoto in een reactie onder de Facebookpost en MAAK KANS op een diner voor 2 personen bij Bistro Bert in het stadion met zicht op het voetbalveld! Succes!

 

Hoe maak je dus kans?

  1. Ga naar de facebookpagina van Alfa solutions – Selexion
  2. Scroll naar het bovenste bericht over EsseveeVlagt
  3. Gebruik de #EsseveeVlagt-kader voor je profielfoto
  4. Stuur hem door in een reactie op de Facebookpost

INSCHRIJVEN voor EsseveeVlagt editie 2