#EsseveeVlagt 29/02/20: vlag mee met één van de 1000 supportersvlaggen tijdens de grote vlaggenactie van Alfa Solutions.

IT voor Business / webshop particulieren

EsseveeVlagt: 1000 supportersvlaggen door Alfa Solutions

29/02/2020 20:00

Regenboogstadion

Ticket via Essevee

Voor het derde jaar op rij deelt de Waregemse IT-firma Alfa Solutions supportersvlaggen uit in het Regenboogstadion. Onder de noemer #EsseveeVlagt gaan ze deze keer voor een recordaantal. De tribunes worden omgetoverd in een levendige rood-groene vlaggenzee tijdens de derby SV Zulte Waregem – KV Kortrijk op 29/02.

 

#EsseveeVlagt is duidelijk een succesformule en daarom komt er een 3de editie van deze heuse vlaggenactie. Wie het al mocht meemaken, herinnert zich vast nog de kleurrijke taferelen in de sfeertribune. Toen werden er 500 vlaggen uitgedeeld waar de supporters gretig gebruik van maakten.

 

Alles kan beter

Onder het motto “alles kan beter” verdubbelt Alfa Solutions de inzet. De Essevee supporters zullen dit jaar met een achterban van maar liefst 1000 (!) grote supportersvlaggen hun favoriete team kunnen toejuichen tijdens de match tegen KV Kortrijk op zaterdag 29/02. Een krachtige ruggesteun voor de spelers!

 

Ook later duiken de vlaggen weer op

“Het is leuk om te zien dat de vlaggen ook na onze actie opnieuw opduiken in de tribunes.” zegt zaakvoerder, Piet Detailleur. Om ervoor te zorgen dat de sfeergroep de vlaggen meerdere keren kan uitdelen, staan er tonnen aan de uitgang van het stadion waar ze terug in geplaatst kunnen worden.

 

Vlag mee met Essevee

Kom dus met z’n allen naar de match en vlag mee met Essevee! Vergeet ook je eigen vlag niet! Want hoe meer vlaggen er zijn, hoe beter. Dit zorgt vast voor mooie plaatjes die je kan vergezellen met de hashtag #EsseveeVlagt. Tot dan!

 

INSCHRIJVEN voor EsseveeVlagt: 1000 supportersvlaggen door Alfa Solutions