Gespecialiseerde IT winkels I Alfa solutions

IT voor Business / webshop particulieren

IT winkels

Onze twee IT winkels in Waregem en Tielt verzorgen het nieuwste IT aanbod voor particulieren en zijn ook voor business klanten een contactpunt waar ze persoonlijk verder geholpen kunnen worden.

 

De kracht van personal experience en advies valt niet te onderschatten, daarom beschikken we over meerdere specialisten die je graag in woord en daad bijstaan. Elke vestiging heeft zijn eigen specialisaties en hersteldienst.

Waregem

Computer & toebehoren – Multimedia – Televisie & audio – Smartphone & tablet – Printer – Accessoires 

Tielt

Computer & toebehoren  - Multimedia - Smartphone & tablet – Printer – Accessoires

 

Meteen geholpen in onze IT winkel

Heb je de aankoop van een nieuw toestel in gedachten? Kom gerust naar één van onze IT winkels. Daar verzorgen we een professionele verkoop met verzekerde garantie en dienst na verkoop. Maar in eerste instantie luisteren we graag naar jouw specifieke noden en kunnen we aan de hand daarvan het beste toestel op jouw maat aanbieden.

 

Maar daar stopt het dus niet. Heb je later nog hulp nodig of is jouw toestel defect? Bij ons geniet je optimaal van jouw garantie en herstellen we jouw toestel zo snel mogelijk, meestal zonder het te moeten opsturen.

 

Onze troef is specialisatie, persoonlijk advies en opvolging. Daar staan we voor en zetten we ons elke dag opnieuw 100% voor in.

  • Schermherstellingen
  • SSD plaatsen
  • Batterij vervangen
  • En nog zoveel meer!

Klaar in 30-60 minuten