Testimonials

 

De mening van onze klanten is voor ons van groot belang. Lees hier wat deze enthousiaste klanten over Alfa solutions vertellen.

 

Tom, Bent Merkschoenen

“Bij de noodzakelijke vernieuwing van ons ERP-pakket drong ook de vernieuwing van onze hardware zich op. Gezien wij al jaren partner zijn bij Alfa solutions was de keuze snel gemaakt.”

Jan, Esterline Belgium BVBA

"Op vlak van flexibiliteit en advies is Alfa solutions een prima partner die ons korte leveringstermijnen garandeert, extra advies aanbiedt en een scherpe pricing neerzet"

Philippe, Tiseco BVBA

"Alfa medewerker, Joeri, is een vertrouwd gezicht bij ons en we beschouwen hem ondertussen als een echte Tiseco collega."

Sigrid, De Ark nv Vastgoed

"We werken reeds meer dan 15 jaar samen met Alfa solutions. We hebben vertrouwen in hun professionele en efficiënte aanpak, zeker ook voor ons als leek in deze branche een ware geruststelling."

Frederick, Vandeputte BVBA

"Alfa solutions is professioneel en speelt kort op de bal. Wij zijn reeds 14 jaar een tevreden klant."

Stijn, Sonar Architecten

"Door onze constante groei hebben wij een betrouwbare partner nodig, en Alfa solutions helpt ons deze groei te bestendigen."

Trien, Trien Byttebier

"Alfa solutions heeft me geholpen om een goed systeem op poten te zetten zodat ik al mijn beeldmateriaal zowel op kantoor als op locatie kan raadplegen."

Guy, Flanders Tapestries BVBA

"Door een jarenlange zorgeloze samenwerking met Alfa solutions, kunnen we stellen dat we hen sterk aanbevelen aan alle ondernemingen die IT- ondersteuning nodig hebben."

Bart, Callens & EMK

“Sinds jaren is Alfa solutions onze vaste leverancier en servicecentrum voor hardware binnen ons bedrijf. Deze blijvende samenwerking is onder andere te danken aan een snelle en correcte werking, goede dienst na verkoop en technische knowhow van A tot Z. Indien wij een vraag lanceren dan kan ik gerust zijn dat we de correcte oplossing krijgen aan de beste prijzen.” - Bart Desmet van Callens & EMK in Waregem.

Carine, VDV Advocaten

"Door volop een beroep te doen op hun dienstverlening, genieten wij van IT-ondersteuning wanneer nodig en kunnen wij ons focussen op onze core business. Alfa solutions slaagde er daarbij in om mee te evolueren in ons groeiverhaal. Van een klein naar een middelgroot kantoor."