Software

U bent succesvol in uw dagelijkse business. Maak u dus niet langer zorgen over uw IT. Onze software en onze consultants helpen ondernemingen om kostenefficiënt om te springen met IT-tijd, -middelen en personeel. Zo kunnen ondernemingen zich focussen op hun belangrijkste taken en wordt uw IT geen kost maar een investering.

professionele analyse van uw huidige software omgeving?

Uw partner in software op maat

Als moederbedrijf van onze softwarecel A.C.S. ondersteunen we u bij het vinden van de software die exact bij uw noden past. We beroepen ons op onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide expertise.

 

Met Act! kunt u eenvoudig duurzame relaties opbouwen. Act! kan worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en uw branche: altijd en overal connected met een op maat gemaakte workspace.

 

Advodata is de pionier in advocatensoftware en de perfecte digitale hulp in elk advocatenkantoor. Werk efficiënter, win tijd, behoud het overzicht en maximaliseer uw winsten.

 

Vragen over of interesse in één van deze softwarepakketten? Laat het ons weten via info@advodata.be en we bekijken samen hoe we u verder kunnen helpen.

 

Gezien de snel evoluerende IT-markt staan onze software-experts regelmatig voor nieuwe uitdagingen. Lees er gerust enkele boeiende getuigenissen op na.

Zorg dat elke interactie iets oplevert dankzij snelle en efficiënte toegang tot zeer gepersonaliseerde klantgegevens.

Werkt u in een advocatenkantoor? Klik dan zeker verder. Met deze eenvoudige en overzichtelijke advocatensoftware tilt u de prestaties van uw kantoor een niveau hoger.