BACK-UP VOOR ONDERNEMINGEN

Data is een kostbaar bezit voor een onderneming. Klantenbestanden, boekhouding, mails, contracten met leveranciers, zaken van cruciaal belang voor het reilen en zeilen van elk bedrijf. Daarom is het niet alleen van groot belang dat de gegevens goed beschermd worden tegen kwaadaardige bedreigingen zoals virussen. De data dient ook beschermd te worden tegen rampen zoals een brand, diefstal of een menselijke fout.

 

Een back-up is een absolute noodzaak. Want ook zonder onmiddellijke aanleiding kan er al eens wat foutlopen. Wie zich wil voorbereiden op een fysieke ramp opteert beter voor een back-up in de Cloud. Uw gegevens worden bewaard op afstand.

 

Een volledige back-up laat u toe, na een tragedie of ramp, om snel weer up and running te zijn. In geen tijd kan u weer verder gaan met uw bestanden die veilig geback-upt waren.

 

Samen met u bekijken we de diverse oplossingen en mogelijkheden. Maak een afspraak of neem contact op met één van onze experts.


Official Veeam Silver Propartner

Alfa solutions is Certified Service Provider en Reseller level Silver van Veeam. Een software die een all-in oplossing biedt voor back-up, data beveiliging en restoring. Dit zorgt voor continuïteit van uw volledige onderneming.

 

Als Official Partner kan je bij ons dus terecht voor al uw vragen en benodigheden die Veeam kunnen bieden. We hebben alle kennis in huis en bieden waar nodig de beste ondersteuning.

Bent u al in orde? Samen met u bekijkt Alfa solutions de diverse oplossingen en mogelijkheden. Maak een afspraak of neem contact op met één van onze experts. Bellen kan naar 056 62 76 73 of mail naar verkoop@alfasolutions.be