Hardware

Naast de trend om alles in de Cloud onder te brengen, opteren bedrijven nog vaak voor een tastbare IT-infrastructuur. Bij Alfa solutions kan je terecht voor een professionele analyse van de huidige omgeving, Cloud of eigen server, of een mix van beide (=Hybride). We tekenen uw nieuwe IT-infrastructuur uit waarbij we rekening houden met uw wensen en de gewenste capaciteit. 

Professionele analyse van uw huidige hardware omgeving?

Uw partner in Hardware op maat

Een hybride oplossing, waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen de Cloud en een eigen server, kan voor heel wat bedrijven erg relevant zijn. Het is het perfecte huwelijk tussen lokale IT-infrastructuur en Cloud software. Heel wat klanten gebruiken voor hun mails en kantoorprogramma's de Cloudoplossing Office 365 in combinatie met hun lokale operationele software. Zo belasten ze hun eigen server niet langer met deze taken.

 

Eens de nieuwe infrastructuur in kaart is gebracht, kan u ook rekenen op onze deskundige hulp voor het installeren van alle modules.

 

Alfa solutions denkt op lange termijn met u mee en zoekt samen met u naar de meest kostenefficiënte manier om tegemoet te komen aan uw vereisten. 

 

Vraag vandaag nog een afspraak aan of neem contact met één van onze experts.