CLOUD SERVICES

Geen wolkje aan de lucht dankzij onze Cloud Services. Een lokale server weegt te zwaar door op het budget? U bent op zoek naar een andere oplossing én wil nog meer flexibiliteit voor uw onderneming en medewerkers? Dan kunt u terecht in de Cloud.

Door uw dataopslag onder te brengen in een datacenter, vermijdt u de stevige investering van een lokale serverinfrastructuur. U kan hierdoor deze kost spreiden over een langere termijn. Bovendien hoeft u zelf geen monitoring meer te doen. Die neemt het datacenter dan voor zijn rekening.

Dataverlies behoort voorgoed tot de verleden tijd dankzij deze zeer flexibele oplossing. Meer opslagcapaciteit nodig? Geen probleem, daar zorgen we onmiddellijk voor. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming? Neem dan snel contact op met één van onze experts!

Wist u dat de Cloud ook een antwoord kan bieden op de meest vooruitstrevende vormen van het nieuwe werken? Samenwerken aan een project of thuiswerken aan een taak, dat kan dankzij een performante Cloud Service van Alfa solutions!