Op zoek naar een nieuwe job?

We zijn op zoek naar nieuw bloed & steken daarom meteen de handen uit de mouwen. Op eigen initiatief en met veel enthousiasme, en het is met dié spirit dat we ons team willen aansterken.

Ben jij of ken jij iemand die een nieuwe uitdaging wil aangaan in de boeiende multimediawereld? Aarzel dan niet en schrijf in voor een ontmoeting op één van onze JOBDAGEN.

 

  • Woensdag 20 maart I 9u-12u
  • Maandag 25 maart I 14u-17u
  • Vrijdag 29 maart I 14u-17u

We zijn specifiek op zoek naar onderstaande profielen, maar voor goede krachten bekijken we graag de mogelijkheden. Bent u absoluut gemotiveerd om bij ons te komen werken? Kom u dan zeker eens voorstellen!

 

 

"Dit zijn jobs met heel wat verantwoordelijkheid en afwisseling. U bent hét aanspreekpunt in de winkel en een specialist in uw afdeling. U bent ook verantwoordelijk voor de aankoop en opvolging van bestellingen. Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. Daarom zijn we op zoek naar sterke profielen"

~ zaakvoerder Alfa solutions

 

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies en denk jij de ideale persoon hiervoor te zijn? Aarzel dan niet en kom eens langs! Vergeet uw CV niet ;)

 

Locatie

Processiestraat 2, Waregem

 

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.

Wanneer brengt u ons een bezoekje? Noteer datum en tijdstip in het opmerkingenveld.